Чиї слова прекрасніші…

Всевишній в Корані говорить:

"Чиї слова прекрасніші за слова того, хто закликає до Аллаха, вчиняє добро й говорить: "Воістину, я - один із мусульман"?

(41:33)

Керуючись даним аятом та багатьма іншими, що схожі за змістом, із Корану і Сунни, ГО "Асоціація мусульман України" організувала проведення щотижневих заходів у форматі безкоштовного вручення ісламської літератури на підтримку тих осіб, які цікавляться нашою культурою та релігією.

Вже протягом перших шести місяців після втілення нашого проекту в життя, ми маємо можливість спостерігати неабиякі позитивні результати нашого задуму та старань на шляху Господа.

Основним досягненням ми вважаємо те, що багато з тих, хто знайомиться з істинними поняттями та цінностями ісламу, охоче відходять і звільняються від безлічі стереотипів, насаджених їм суспільством, стосовно ісламу та мусульман. Окрім цього, хвала Преславному, серця багатьох людей відкрилися по волі Всевишнього й прийняли світло ісламу.

Фактично щодня наш центр відвідують люди, які прагнуть отримати все більше правдивої інформації про іслам і поглибити свої знання.

Прес-центр АМУ