У цю прекрасну пору року, коли все навколо прокидається і розквітає, нагадуючи нам про те, що життя буяє та незважаючи на жодні труднощі та проблеми, Асоціація мусульман України вирішила провести чергову громадську акцію по ознайомленню нашого суспільства з цінностями, які, на нашу думку, принесуть весну до серця кожної людини, до кожної оселі.

Асоціація мусульман України розмістила цитати зі священного Корану на 10 білбордах і 20 сітілайтах столиці. Були обрані наступні аяти із священного Корану:

"Воістину, Аллаг не змінює становище людей, поки вони не змінять самих себе"

(сура 13, аят 11)

"Наказав вам Господь не покланятися нікому, крім Нього, і ставитись якнайкраще до батьків"

(сура 17, аят 23)

Ми переконані в тому, що поки ми не змінимося самі, все, до чого ми торкаємося і що оточує нас, також залишиться незмінним. Корупція, наркоманія, алкоголізм, злочини та вбивства - це так чи інакше результат або нашої дії, або бездіяльності. Ми стали забувати про тих, хто нас виростив. Будинки пристарілих переповнені і це результат ставлення суспільства до своїх батьків, ці люди забуті і не потрібні їхнім дітям. Давайте змінювати самих себе, свої родини, і Всевишній обов'язково щедро обдарує нас!

Прес-центр АМУ